Werkwijze

Wat leuk dat je interesse hebt in mijn werk(wijze)! 

Jij kiest zélf de foto’s die je wilt kopen en hoeveel je wilt kopen buiten het minimum pakket om. 

1. De voorbereiding

Voordat we daadwerkelijk een fotoshoot zullen hebben, hebben we digitaal of telefonisch contact. Ik zal je vragen een aanmeldformulier in te vullen, hierbij geef jij aan wat jouw wensen zijn voor de foto’s en kijken we samen of ik de geschikte fotograaf ben voor jou. Wil je weten wat voor foto’s ik maak? Kijk vooral op de pagina’s voor mijn portfolio.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op. Twijfel je over je outfit? Stuur me vooral foto’s! Heb je een voorbeeld van wat voor foto je graag zou willen? Show me!

Zijn er tijdens de fotoshoot dingen die niet gezegd of gedaan mogen/kunnen worden? Denk hierbij aan angsten, beperkingen of gevoelige onderwerpen, deel dit vooral met me om ervoor te zorgen dat de fotoshoot op een prettige manier verloopt. 

2. De fotoshoot

De fotoshoot zal plaatsvinden op een locatie naar jouw keuze, dit kan de fotostudio (veendam) zijn, een buitenlocatie of bij jou thuis. (Reiskosten naar locatie 0,20 euro per km vanaf Veendam)

Een fotoshoot bij mij duurt circa 30 min tot een uur (m.u.v. Newborn). Ik plan altijd ruim in zodat er geen haast is, heeft jouw kindje of jouw hond er even geen zin in? Geen probleem, we nemen de tijd.

De fotostudio is alleen bereikbaar met een trap. Het is dus van belang dat alle modellen in staat zijn om via de trap boven te komen. 

3. De bewerking

Na de fotoshoot zal ik de foto’s bewerken. Ik probeer de modellen tijdens de fotoshoot altijd zo mooi mogelijk uit te laten komen en zo min mogelijk te bewerken. Zie je achteraf nog iets waar je je aan stoort? Geen probleem, voel je vrij om me te berichten. 

Is er iets aan jouw lichaam waar jij je aan stoort? Een blauwe plek, pukkel o.i.d.? , wat je graag weggewerkt zou willen hebben? Geef dit vooral aan. 

4. De oplevering

Zodra alle foto’s bewerkt zijn ontvang je van mij een e-mail. In deze e-mail staat een link naar een album met alle foto’s. Op deze foto’s staat een watermerk. Je kan jouw favoriete foto’s voorzien van een ‘hartje’. Ik kan zien welke foto’s jij hiervan voorzien hebt. Zodra je klaar bent met kiezen van je foto’s, ontvang je van mij een betaalverzoek. De prijs is afhankelijk van het aantal foto’s dat je kiest (zie tarieven bij jouw categorie fotoshoot). Wanneer de betaling voldaan is, krijg je wederom een e-mail met een album. Dit nieuwe album is vrij van watermerk en kan je downloaden op hoge resolutie. 

 

**

10% en 20% korting bij de pakketten ‘plus’ & ‘extra’, zijn altijd maximaal 50 euro waard.

**

Ben je niet zo handig met een computer? Dan spreken we even een keer af. Dan kies je de foto’s die je leuk vindt en krijg je ze van mij op een USB-Stick tegen een meerprijs van 10 euro. (heb je zelf een USB/SD? Dan reken ik geen extra kosten)